Vilka är vi?

Wokit – Asian Fusion Kitchens strävan är att servera högkvalitativ mat från det

asiatiska köket. Vi hämtar inspiration från hela Asien och erbjuder ett ”cross-over” kök i vår egen härtappning, som avhämtning eller ”take-away”.


Med många års erfarenhet som entreprenörer inom det asiatiska köket, framför

allt från: Japan, Kina och Vietnam, satte sig syskon och vänner ner för att planera

för något som fattades på Helsingborgs restaurangshimmel. Största anledningen till varför vi valde att titta över en ”cross-over” eller ”asian fusion” avhämtningsrestaurang / ”take-away” är för vi såg att det inte fanns en sådan restaurang idag i Helsingborg. Vi har frågat oss vad vi själva vill kunna beställa, vad som saknas?


Nu finns Wokit – Asian Fusion Kitchen. Vår styrka är att kunna leverera enkla, men bra sammansatta rätter som får dina smaklökar att vattnas och vilja ha mer.

Vi  jobbar med fräscha råvaror av prima kvalité. Allt från grönsaker till kött vidare

till ris och såser. Vi använder oss av till exempel oxfilé för att ge den bästa matupplevelsen på köttsidan. Vår enkla meny är mer komplicerad än vad många tror och är en samling av alla Asiens smaker och dofter. Vi vill att du som väljer oss inte bara ska bli mätt utan också känna mersmak. Vår huvudsakliga uppgift är att presentera smaker, inte kvantitet. Vår passion är Asiatiskt mat som speglar den kultur vi är uppväxta i. Vem bättre än oss? Med den bakgrunden vi har vill vi förmedla detta på ett så bra sätt som möjligt. Vi strävar efter att bli ditt självklara

val när det gäller det asiatiska köket och dess smaker.
Välkommen till oss!