Logo
ÖPPETIDER:
Måndag- Fredag:
16.00- 21.00
Lördag- Söndag:
13.00- 21.00

Om oss – Wokit – Asian Fusion Kitchen

Wokit – Asian Fusion Kitchens strävan är att servera högkvalitativ mat från det asiatiska köket. Vi hämtar inspiration från hela Asien och erbjuder ett ”cross-over” kök i vår egen härtappning, som avhämtning eller ”take-away”.Med många års erfarenhet som entreprenörer inom det asiatiska köket, framför allt från: Japan, Kina och Vietnam, satte sig syskon och vänner ner för att planera för något som fattades på Helsingborgs restaurangshimmel.Största anledningen till varför vi valde att titta över en ”cross-over” eller ”asian fusion” avhämtningsrestaurang / ”take-away” är för vi såg att det inte fanns en sådan restaurang idag i Helsingborg. Vi har frågat oss vad vi själva vill kunna beställa, vad som saknas?

Nu finns Wokit – Asian Fusion Kitchen.Wokit – Asian Fusion Kitchens styrka är att kunna leverera enkla, men bra sammansatta rätter som får kundens smaklökar att vattnas och vilja ha mer.


Wokit – Asian Fusion Kitchen ska framförallt jobba med fräscha råvaror av prima kvalité. Allt från grönsaker till kött vidare till ris och såser. Vi använder oss av till exempel oxfilé för att ge den bästa matupplevelsen på köttsidan. Vår enkla meny är mer komplicerad än vad många tror och är en samling av alla Asiens smaker och dofter.Vi vill att kunden som väljer oss inte bara ska bli mätt utan också känna mersmak. Vår huvudsakliga uppgift är att presentera smaker, inte kvantitet. Vår passion är Asiatiskt mat i och med att det är den kultur vi är uppväxta i. Vem bättre än oss? Med den bakgrunden vi har vill vi förmedla detta på ett så bra och brett sätt som möjligt.


Vi tillagar allt ”á la minute” vare sig det är för en persons sena middag, företagets event på 25 personer eller parmiddagen där alla delar på 4 olika rätter.
Wokit – Asian Fuions Kitchen ska bli kundens/gästens självklara val när det gäller det asiatiska köket med alla dess smaker.

Välkommen